Metselwerk

De hoeksteen van ons dienstenpakket

Na de oprichting als metselbedrijf in 1931 heeft Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem zich ontplooit tot een full service aannemersbedrijf. Het metselwerk voelt als een tweede natuur voor het team, dit zit diep verweven in de historie van het bedrijf.

Met deze dienst als spreekwoordelijke hoeksteen kan niemand u beter helpen met een metselwerk project. Binnen en buiten Doetinchem laat Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem het ene na het andere project uit de grond rijzen.

Metselwerk dient als basis voor iedere bouw. Deze dienst wordt gecombineerd met het stuc- en voegwerk en gevelbekleding. Naast een solide basis is metselwerk geschikt als hoogwaardige afwerking. Door jaren lange ervaring is het uitzoeken van materiaal dat elkaar zowel constructief als qua uitstraling versterkt geen probleem voor Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem.

Heeft u een project waarbij u onze hulp nodig heeft, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passende offerte en kijken uit naar een eventuele samenwerking.