Over Kappert Doetinchem

Onze historie - wie zijn wij

Aannemersbedrijf Kappert Doetinchem BV bestaat al sinds 1931.

Opa Arend en zijn neef Herman startten destijds aan de Haareweg als metselbedrijf A & H Kappert. “Opa stopte echter al snel en mijn vader Dick ging samen met Herman verder”, vertelt Aart Kappert, die het bedrijf nu samen met zijn vrouw Ria runt. “Toen mijn vader in 1980 overleed ben ik in het bedrijf gestapt.”

Op 1 januari 2007 vertrok Kappert aan de Haareweg en ging hij aan het Zaagmolenpad 103a in Doetinchem alleen verder. “Van huis uit zijn we een metselbedrijf, maar ik wilde meer”, zegt Aart. “Ik nam drie timmerlieden in dienst. Daarmee hebben we alles in eigen huis en kunnen we een bouw van a tot z uitvoeren. Zijn er nu bijvoorbeeld een paar kozijnen verrot of moet er een deur worden afgehangen, dan kunnen we dat allemaal zelf.”

Het aannemersbedrijf werkt tegenwoordig met gemiddeld 16 mensen, inclusief Aart en Ria Kappert. Ria doet de boekhouding van het bedrijf.

“We werken alleen met vakbekwaam personeel, dat bovendien goed kan communiceren met de klanten. We zijn sterk in kwaliteit en werken altijd netjes. De lijnen zijn kort en we denken graag mee met de klant. Voor advies of een offerte kunt u dan ook altijd bij ons binnenlopen.”